Wellaskolan

Vi har valt att samarbeta med Wella för att de, liksom vi, satsar på att utbilda frisörer i nya tekniker, de senaste trenderna, färglära, kreativa workshops. Våra lärare tar del av Wellas kurser för att fortsätta utvecklas och lära sig nyheter som de sedan för vidare till sina elever.

Varför samarbetar Wella med oss?

När vi frågade Sweden Wella Professionals varför de valt att samarbeta med oss på Frisörcentrum svarar de så här:

”Att vi hittat en perfekt samarbetspartner är helt klart och en anledning är Frisörcentrums seriösa studieupplägg och kursinnehåll. De speglar vår egen tanke om att en gedigen utbildning är grunden för att lyckas som frisör och att man behöver fortsätta utbilda sig, vara nyfiken och lära nytt så väl i som efter skolan för att utvecklas i yrket”.

”En annan anledning till att vi är stolta över det här samarbetet är Frisörcentrums lärare – duktiga, kreativa och skickliga yrkesmän och kvinnor som oavbrutet fortsätter utbilda sig för att hänga med i det som händer i frisörbranschen och för att kunna ge sina studenter en uppdaterad utbildning”.

”Sist men inte minst finns det ett engagemang och ett driv både hos skolledningen och lärarkåren, en passion för frisöryrket och för eleverna på skolan – det märks varje gång vi ses och gör samarbetet inspirerande och givande för oss på Wella”.

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.